Werkwijzen

Procedure inzet inwonende zorgverlener

Als u van onze diensten gebruik wenst te maken, kunt u zich registreren door middel van het aanvraag formulier,  welke u kunt online invullen en naar ons toe sturen.
Aanvraagformulier (inschrijven is gratis).
Interview (huisbezoek)
-Hierna neemt de zorgmanager contact met u op om een afspraak te maken voor het interview. Tijdens dit bezoek stelt de zorgmanager in overleg met u het zorgmomenten op. In het zorgmomenten  worden uw dagelijkse routinemomenten vastgelegd. Uit uw zorgplan en dagelijkse routinemomenten blijkt hoeveel uur onze inwonende zorgverlener voor u gaat werken. Aan de hand van deze gegevens zal er een rooster met zorgmomenten worden gemaakt.
-De kosten voor een huisbezoek bedrag €100. Die kosten wordt  in uw eerste factuur in mindering gebracht.
Maak direct een afspraak!

Vacature offer:
-Met onder andere de informatie van het inschrijfformulier, uw persoonlijke brief,  het zorgplan, dagelijkse routinemomenten  en foto maken wij een vacature offer.
Vervolgens starten wij onze zoektocht naar de voor u meest geschikte kandidaat.
-Nadat wij de geschikte kandidaat getraceerd hebben, zullen wij deze selecteren en testen op haar geschiktheid voor de functie.
-Tenminste een of twee kandidaten zullen wij vervolgens aan u voordragen voor nadere kennismaking.
-Indien nodig kan de zorgmanager u adviseren bij het maken van een keuze.
-Bij wederzijds gebleken interesse brengen wij een telefonische afspraak tussen u en de kandidaat  tot stand. Na dit telefoongesprek bepalen zorgverlener , zorgmanager en u of u gaat samenwerken en kiest voor plaatsing en kan in overleg een startdatum worden bepaald.

Modelovereenkomsten
Voor het plaatsen van een inwonende hulpverlener, zal er gebruik worden gemaakt van 2 modelovereenkomsten van de SVB (sociale verzekeringsbank).
Overeenkomst 1
modelovereenkomsten van de SVB (sociale verzekeringsbank).
Overeenkomst 2
is de overeenkomst tussen u en Babs Zorg Bureau.
Evaluatiemomenten
Onze organisatie vindt het belangrijk om op de hoogte te zijn en regelmatig te evalueren, of de gemaakte match blijvend voldoet aan de wensen van onze klanten. Zorg dient professioneel en op een verantwoorde wijze te worden verleend. De zorgverlener  zal maandelijkse  een rapportage uitbrengen over de voortgang. Deze rapportage zal tijdens de evaluatie worden besproken met u als klant en de zorgmanager als tussenpersoon. Op deze manier kan door de zorgmanager direct worden ingegaan op vragen van u of de zorgverlener. Buiten de evaluatiemomenten om is de zorgmanager altijd telefonisch te bereiken tijdens kantooruren.

 

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u advies nodig? Heeft u een speciale eisen  voor een Zorg Au pair of een Zorgverlener? Bent u op zoek naar een Zorgvrager?
Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Lees wat zorgvragers zeggen over ons

door mvrw. Homayer, Amsterdam

"Thanks Babs Zorg Bureau: Frederic and Barbora, all your help over the last 4 years or so, since we first engaged Living Assistance. Your carers and service were exemplary and made mum and dad’s final years easier than ..... "

Share This